AnsweredAssumed Answered

Action stuck in Done in an Oozie workflow

Question asked by bmillemathias on Jun 25, 2018

hello,

 

my oozie jobs get stuck on decision node in DONE, even in the simplest form of oozie job.

 

<workflow-app xmlns="uri:oozie:workflow:0.3" name="wf-switch">
    <start to="decision-node" />
    <decision name="decision-node">
        <switch>
            <case to="end">${fs:fileSize('/usr/foo/myinputdir') gt 10 * GB}</case>
            <default to="end"/>
        </switch>
    </decision>
    <kill name="fail">
        <message>Script failed, error message[${wf:errorMessage(wf:lastErrorNode())}]</message>
    </kill>
    <end name="end" />
</workflow-app>

 

oozie job -info 0016224-180625070625888-oozie-mapr-W
Job ID : 0016224-180625070625888-oozie-mapr-W
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Workflow Name : wf-switch
App Path      : maprfs:///user/xxxxxx/software/oozietest/wf-switch.xml
Status        : RUNNING
Run           : 0
User          : xxxxxx
Group         : -
Created       : 2018-06-25 07:11 GMT
Started       : 2018-06-25 07:11 GMT
Last Modified : 2018-06-25 07:11 GMT
Ended         : -
CoordAction ID: -

Actions
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ID                                                                            Status    Ext ID                 Ext Status Err Code
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0016224-180625070625888-oozie-mapr-W@:start:                                  OK        -                      OK         -
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0016224-180625070625888-oozie-mapr-W@decision-node                            DONE      -                      end        -
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Looking at the logs I cannot spot any obvious error, and it seems only this kind of action is affected all others work fine.

 

Do you have any idea how to troubleshoot that ?

 

thanks

Outcomes